Βοήθεια


Τί είναι το Soccer Wiki?
Το Soccer Wiki είναι μια ελευθερη ποδοσφαιρική βάση δεδομένων φτιαγμένη από φιλάθλους για φιλάθλους

Ποιος προσθέτει νέα και επεξεργάζεται υπάρχουσες πληροφορίες στο Soccer Wiki;
Εσύ το κάνεις! Όλες οι πληροφορίες στο Soccer Wiki έχουν προστεθεί και επεξεργαστεί από πολλαπλούς χρήστες, όχι μόνο έναν.

Ποιος αποφασίζει τι νέες πληροφορίες προστίθενται ή αλλάζουν στο Soccer Wiki;
Εσείς! Όλες οι πληροφορίες στο Soccer Wiki ψηφίζονται από πολλαπλούς χρήστες, όχι μόνο από έναν.

Είναι οι πληροφορίες ακριβείς;
Το Soccer Wiki δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών καθώς διατηρείται ολοκληρωτικά από την κοινότητα του Soccer Wiki

Τί πληροφορίες μπορούν να προστεθούν;
Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικάμε το ποδόσφαιρο μπορεί να προστεθεί στο Soccer Wiki. Η κοινότητα του Soccer Wiki θα αποφασίσει αν θα πρέπει να την συμπεριλάβει.

Γιατί δεν μπορώ να προσθέσω/επεξεργαστώ πληροφορίες;
Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στο Soccer Wiki πριν προσθέσετε η επεξεργαστείτε πληροφορίες.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό και είναι δωρεάν;
Είναι εντελώς δωρεάν να δημιουργήσετε έναν soccer wiki λογαριασμό, απλά πατήστε στον σύνδεσμο 'Εγγραφή' παραπάνω και εισάγετε τις λεπρομέρειες σας.

Πώς προσθέτω καινούριες πληροφορίες;
Μπορείτε να προσθέσετε νέες πληροφορίες μόλις δημιουργήσετε ένα λογαριασμό απλά πατώντας το εικονίδιο ΠΡΟΣΘΕΣΕ στη γραμμή πλοήγησης. Τότε διαλέγετε ποιές πληροφορίες θέλετε να προσθέσετε πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται και υποβάλετε τη νέα πληροφορία.

Πώς αλλάζω τις υπάρχουσες πληροφορίες;
Μπορείτε να αλλάξετε τις υπάρχουσες πληροφορίες, αφού έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό, κάνοντας απλά κλικ στην Επεξεργασία σε οποιαδήποτε σελίδα μέσα στο site. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε ποια στοιχεία θέλετε να επεξεργαστείτε πριν την υποβολή τους.

Γιατί οι πληροφορίες μου δεν προστέθηκαν/επεξεργάστηκαν;
Πριν προστεθούν/γινει επεξεργασία νέων πληροφοριών στο Soccer Wiki γίνεται ψηφοφορία από πολλούς χρήστες ώστε να δούμε αν η κοινότητα πιστεύει ότι πρέπει να προστεθούν ή να διορθωθούν.

Δεν μπορώ να επεξεργαστώ τις πληροφορίες από ότι λέει γιατί οι αλλαγές έχουνε ήδη ψηφιστεί?
Εάν δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες σε μια σελίδα, τότε θα οφείλεται σε νέες πληροφορίες που έχουν ήδη υποβληθεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μία μόνο edit ανά σελίδα μπορεί να υποβληθεί ανά πάσα στιγμή